tiistai 2. joulukuuta 2008

"älä anna mulle tota katsetta"

Otsikko kertoo miten hyvää Suomea riikka täällä puhuu. Sitä alkaa kääntää suoraa enkusta suomeks joka ei iiihan vastaa suomen kielioppia.

mutta Kukkuu, täällä ollaan, hello from Pilipinas!
Nettiaika Starbucksissa lähenee loppuaan ja koneen akkukin myös, joten saatte lähinnä ihastella (söpöjä!) kuvia, jotka on meijän CI:stä.
Täällä Manilassa oltii siis 8 päivää samassa CI:ssä, mun ryhmä oli Gawad Kalinga - järjestön slummikylässä nimeltä Tawi-Tawi, ja mul oli niiiiin hauskaa koko viikko. Jos nyt ei päivittele sitä millasis elinoloissa ne ihmiset asuu, mut ne ihmiset oli niiiin ihania. Kaikki ties meijän nimet jo tokana päivänä ja siel oli niin paljon lapsia ja kaikenlaisia ihmisiä.

Me autettii niitä rakentelussa, rakennettiin taloo siel ym, ja sit oli paljon aikaa vaa hengaa niiden ihmisten kaa ja mennä niiden koteihin, ja leikkii niiden kaa. Niil oli siel sellanen pieni koulukin jonka opettaja oli myös vapaaehtoinen, tai päiväkoti se suomeks ois. Mut se makso niille lapsille 10 pesoa päivä, joka on euroissa... 0.15 e päivä, nii ei siel ollu ku joku 15 4-6 vuotiasta, muil ei ollu varaa laittaa lapsiaan sinne. Nii ja kaikil perheil siel oli 8-10 lasta. 15 senttiä, senhän saa kun Suomessa palauttaa yhden tölkin?

Tänää oli harjotuspäivä, meijän showt on ihan mielettömäs teatterissa, kunnon luksuspaikka, ihmiset on varmaa ihan ykkösissä, vähän ku me pukeudutaan johonki... oopperaan. Tai mistä
s minä sen tiiän ku en oo ikinä ollu, mut ainaki miten ihmiset kuvissa pukeutuu oopperaan.

Kaikki taal rakastaa musiikkia ja jengi vaa lauleskelee ihan aaneen kaduilla, ei mitaa suomalaisten hiljaista hyminaa! Niin myos tawi-tawissa, kaikki muksut ties kaikki rap-laulut joita siel kuunneltii ja ne tanssi iha superhyvin! Ja meil oli hauskaa.

Joku nero vois ehk huomata et mul oli muutama paras kaveri Tawi-tawissa, ne kenesta on eniten kuvia. :p ois niiin paljon kuvii mita nayttaa kaikesta, mut eikohan tassa ole nyt jo jonkinverran (:


a














Talla me mentiin joka aamu, ekan kerran kun ne tyrkkas mut sisaan tohon nii voitte vaa arvata kui perus riikka, nauroin varmaa koko matkan et ei voi olla todellista mika taksi! :D ei siella tosin joka paiva tosiaankaan satanu mut toi nyt vaa oli niin huvittava naky :p

joo mut kaikki menee ihn loistokkaasti. Taal on jaatavan paljon kauppakeskuksia, kuten Mall of Asia, nimestakin paatellen aasian suurin kauppakeskus. Se on ISO.
Mul on talviflunssa, ehk vahan vitsikasta et se on taal palmupuiden alla, tuli varmaa noiden flip flopien kaytosta... mut hei, nyt on kuitenkin joulukuu, talviflunssa mika talviflunssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos jälleen tekstistä ja kuvista Riikka!! Koti-Suomessa sataa vettä, enemmän vettä, lisää vettä ja jälleen sataa vettä.... terv. Tiina

JenniPoytalaakso kirjoitti...

mukavia ihania kuvia muistoja just sun näköö uuujee!

Riikka kirjoitti...

Jep, aloin iteki lukee ja fiilistele tätä ku ei oo pariin vuoteen tullu luettua (:
Ja noi muksut on vaan niiiiin söpöjä.
R