sunnuntai 10. elokuuta 2008

you can't stop the beat

Viimeinen kirjoitus Denveristä. 8 tunnin päästä oon jo lentokentällä. Villiä!

Eilen oli siis ensimmäinen show. Tai se oli dress rehearsal ja yleisö oli lähinnä isäntäperheitä ja ystäviä ja joidenkin oikeita vanhempia, sekä uwp staffia. Yleisöä oli joku 500. Ainakin.
Show alkoi kello 15 ja meille sanottiin että pukuhuoneissa pitää olla valmiina klo 14, meijät haetaan sieltä.

Ja ohje tytöille meikkauksesta oli, että sitten kun voi katsoa peiliin ja sanoa että näyttää karseelta, näyttää hyvältä. Niinpä me sitten vedettiin kirkkaanpunaiset huulipunat ja muuta mukavaa, kunnon teatterimeikit.
Klo 14 meijän sit haettiin, vietiin sellaseen huoneeseen jossa oltiin treenattu, siellä olikin ylläri, meijän koko staff ja uwp - pressa ym. ja ne ol itehny sellasen kunniakäytävän meille ja sitten siinä hurrailtiin ja käveltiin sitä. Seoli meijän green room siis, ihan niinkun euroviisuissakin on!

Sinne oli tehty hienoja Cast B-postereita paljon, ja oli ilmapalloja ja koristeita. Leikittiin ihan järjetöntä ja järjettömän hauskaa orange, potato, banana - leikkiä ja huudettiin cast b - huutoa ja vaikka mitä hauskaa. Ja sitten keskityttiin ja sitten mentiin rokkaamaan satasella meijän show.

Ollaan harjoteltu tota koko juttua vaan pari kertaa ja siihen nähden varsinkin kaikki meni mielettömän hyvin. Ja meijän castin yhteishenki on ihan mahtava. Ja aina harkoissa kun meille on sanottu "hymyilkää!!" niin kuten kaikki joskus esiintyneet tietää nii eipä tarvi muistutell ahymyilystä kun yleisö on ihan villinä siellä katsomossa.
Oli kyllä niin siistiä.

Mut isäntäperhe oli kattomassa, tää uudempi, Tim ja Cheryl siis (: Ja Pat & Jeff yrittää päästä breckenrigdeen kattomaan. Vaikka enhän mie oo siellä, kun minä oon ihan kohta Cabossa!

Tänään oli sitten vapaapäivä, joka kului kyllä pakkaukseen ja pyykin pesuun ja käytiin me kaupassakin ja illalla kotona pelattiin Wii:tä! Siis joku nintendo wii- pelikonsoli kai, en oo ikinä ees nähny sellasta, mut sillä voi pelaa järjettömän hauskoja pelejä, keilausta ja muuta, silleen että heilautat kättäs ihan ku oikeessakin keilauksessa, ja sulla on se pelikapula kädessä!
Mä voitin kaks ekaa kierrosta, vaikka ekaa kertaa elämässäni pelasin 8) Sitten siinä saa sellasen maailmankartan joka näyttää sen hetkisen säänkin, ja löydettiin Helsinki, North Platte (josta Laura Lynn on kotoisin) ja Connecticut, josta Maggie on, löytyi melkein (; sen naapurikaupunki löytyi.

Ja koska yleisö on vaatinut sääraporttia tästä myrskyvaroituksesta, tässä se tulee. Minä asun siis 20min. automatkan päässä Denverin keskustasta, ja siellä keskustassa tulvi. Todella paljon. Uutisissa uutisreportteri seisoi siellä keskellä sitä 16th streettiä jossa ollaan hengattu melkeen joka päivä, siellä oli autot jumissa veden keskellä, ihan hullua. Rina oli ottanut videota, siinä näkyy kun salamoi muutaman sekunnin välein! Ja siellä kesksutan alueella varsinkin piti pysyä kotonaan, jos vaan mahdollista.
Ja hassua on se, että meillä täällä ei edes paljon satanut sillä hetkellä. Yöllä oli sitten ukkostanut. Säätiedottaja Riikka kiittää.

Huomenna sitten päästään katselemaan kuinka tämä tyttö pärjää tuolla meksikaanojen maassa hänen..noh.. hieman ontuvalla espanjankielentaidollaan <; Ja kuinka sujuu hänen ensimmäinen lentomatkansa lentokoneella yksin, Yhdysvalloista Meksikoon! (lentomatka, jolta ei kuulu hypätä kesken kaiken pois) Sen kuulette ensi jaksossa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh, kuulostaa siistiltä toi myrsky ja kaikki! Ja miten ihmeessä sä et oo voinu kuulla Wiistä mitään?! :o Sehän on jo ainaki yli vuoden ollu Suomessakin, sitä on mainostettu ihan joka paikassa ja ties mitä :D tulipa vaan mieleen, että itseasiassa netistä kuulema löyty aika hyviä kuvia siitä, kuinka ihmisillä on vahingossa lentäny sen Wiin kapula plasmatv:n ruutuun. Ja jäänyt siihen nätisti pystyyn. ohhoh, tulipas nyt oikein nörttivastaus :'D pärjäile meksikaanojen kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Riikka, kirjotat just niin Riikkamaisesti, mulla on hirvee ikävä!

Aaaaa Culiacan ja Riikka <3

Anonyymi kirjoitti...

"Siis joku nintendo wii- pelikonsoli kai, en oo ikinä ees nähny sellasta, " :DD
niitä on aika monella suomessakin

säätiedoituksesta, pidän ukkosista ja sateista. meinasin nimittäin tukehtua juuri bussiin, jossa oli lämmintä lähes suomalaisen saunan verran ja aurinko vielä paistoi suoraan silmään. kuuma.

Heini kirjoitti...

riiikkaaa. vitsi ku luin sun livejouirnalist blogii, siitä teiän "fiilistely hetkestä" en nyt muista sen nimee, niin kuuntelin just tätä biisii minkä laitan sulle linkkinä ja pistän sanat tähän tekstiin nyt. oli juts niin loistava biisi<3 ja suurin osa sanoista sopii niin hyvin :)

http://www.youtube.com/watch?v=1uKPFBr_Nqc

"Cry"

I have seen peace. I have seen pain,
Resting on the shoulders of your name.
Do you see the truth through all their lies?
Do you see the world through troubled eyes?
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
I'm a friend.

I have seen birth. I have seen death.
Lived to see a lover's final breath.
Do you see my guilt? Should I feel a fright?
Is the fire of hesitation burning bright?
And if you want to talk about it once again,
On you I depend. I'll cry on your shoulder.
You're a friend.

You and I have lived through many things.
I'll hold on to your heart.
I wouldn't cry for anything,
But don't go tearing your life apart.

I have seen fear. I have seen faith.
Seen the look of anger on your face.
And if you want to talk about what will be,
Come and sit with me, and cry on my shoulder,
I'm a friend.
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
Once again.
Cry on my shoulder,
I'm a friend.

<3 Heini