lauantai 12. heinäkuuta 2008

Denver, CO!

Noniin, täällä ollaan!

Matka tänne meni kaikin puolin hyvin, New York oli kiva. Ja iso. Ja onneksi se haastatteluhomma oli ihan helppo juttu, sanoin vaan että tuun UWP:hen niin se oli että okei. Ei tarvinnu mitää lippuja näyttää onneks.

Denverin lento oli niin moderni että jokaisella matkustajalla oli oma screeni josta sai kattoa telkkaria, leffoja, kuunnella musiikkia, kaikkea huippua.

Perillä löydettiin UWP-tyypit helposti, niitä olikin monta! Ja muita euroopasta tulleita uwp-osallistujia (:

Denverissä tosiaan mentiin sellaisella Air Trainilla kolme asemaa jotta päästiin paikkaan josta me haettiin tavarat :D Sitten vaan autoon ja menoks.

Asun siis nyt 4 viikkoa thaimaalaisen Wichitran ja Connecticutista olevan Maggien kanssa.

Viime yö oltiin yhden Staff-henkilön, Jessican, vanhempien kotona. Se talo oli huippuhieno. Ja me mentiin sinne Up with People – autolla!

Nyt ollaan täällä meijän oikeessa hostperheessä, Patin ja Jeffin luona. Ne on ihan huipputyyppejä, ne on ollut isäntäperheenä aika monesti sellaisen jonkun vapaaehtoistyöjärjestön kautta jossa ne on mukana, et kokemusta löytyy. Tuli heti sellanen olo et on helppo olla kun kotonaa. (tässä lukiessaan äiti ajattelee et kunpa se riikka nyt edes vähän viitsisi olla vieraskorea, eikä olis ihan kun kotonaan.......)

Ja talosta. Maisemat on ihan mahtavat, Rocky mountains näkyy tosta pihalta ja ne on aika lähellä. Meidän seuraava kaupunki, Breckenridge, tosiaan on sitten siellä vuorilla!

Mutta talosta. Kolmekerroksinen talo, Jeff ja Pat asuu tuolla ylhäällä ja me kolme alakerras, meil on täällä oikeesti oma pelikone, ja sellanen toinen peli, se pöytäkiekkopeli mis pitää saada se toisen maaliin. Ja oma avokeittiö. Ja ihana kylppäri! Niin Ja talossa on langaton netti, kaikki on niinku ihan huippujees.

Nii ja sitten ovi ilos, meillä on poreamme ja pingispöytä ja kiva piha.

Nyt on pari tuntia vielä aikaa hengailla ja asettua taloksi ja tutustua toisiimme ja kävellä ulkona, sitten me lähdetään Patin ja Jeffin kanssa sellaseen puistokonserttiin, joka on myös sen järjestön järjestämä. Uuuu, en siis tiiä minkälainen se juttu on, mut pakko olla ihan supercool

On muuten hyvin kuuma ja aurinko paistaa!

Että sellasta. Mie vielä mietin mihin noita kuvia sitten laittelen kun niitä saan otettua ja laitettua koneelle.

Rock on!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"mikset sä nuku vai nukutko sä?"

:D

Anonyymi kirjoitti...

Kuolen kateuteen täällä!

Riikka kirjoitti...

Eerika älä kuole, et nyt ainakaan vielä!!!
Sit sä oikeestaan et pääse näkemään mille saat olla kateellinen (;
Ei vaan.
Nautihan siellä suomessa olostasi, kohta pääset matkustaa!!
-R