perjantai 25. heinäkuuta 2008

huomenta Suomi, hyvin pyyhkii!

Hieman uusia kuvia linkissä, käykää stiigaamassa.

Kuulkaas kärsimättömät,
täällä mä olen taas, kun sitä ollaan niin kovasti kyselty että Riikka halojaa mitä kuuluu miksei se blogi päivity?
No, here i am.

Ensinnäkin. Me saadaan siis hakea sellaisia harjoittelupaikkoja tämän meijän kiertueen aikana, eli yks harjottelu on 6 viikkoa. Sen voi tehdä siis koulutustiimin kanssa, joka on vastuussa meijän vapaaehtoistyöprojekteista, tai sitten voi tehdä erilaisia showhun liittyviä, tai markkinointiin tai talouteen tai vaikka mitä.
No 6 viikkoa on aika pitkä aika kun noista mikää ei ollu ihan hittijuttu, se koulutus tai uwp-"markkinointi"-homma ois aika jees..
No sitten on myös advance-work, eli matkustetaan kaupunkiin kaks viikkoa ennen muuta Castia etsimään isäntäperheitä ja ettiin sponsoreita, jotka lahjottais meille lounaita tms. No kui siistii!

No, yllättäen joku puol Castia haki niitä paikkoja ja mexicoon vielä kuulemma otetaan lähinnä noita espanjaa puhuvia. No täytin sit se hakemuksen vähän puoliks huolimattomasti tosta advance-workista tiistaina ja tänään yks staff-tyyppi sit otti ja vei mut ulos vähän kävelylle ja kertoi että MUT ON VALITTU ADVANVCE-WORKIIN!
Ja muuttuu vielä paremmaksi, pääsen Cabo San Lucasiin, Meksikoon!!

Lähden siis elokuun 11. päivä ja matkustan _yksin_ jenkeistä meksikoon, eka lentomatka yksin ikinä. Eli en siis mene täällä Breckenridgeen enkä Meksikossa Ekaan kaupunkiin, La Paziin, jossa mun oli tarkoitus viettää mun synttärit.
Hihii eli nyt mun synttärit onkin Cabossa!

Siellä on nyt jo siis kaksi näitä Field Managereita, kenttätyötä tekeviä, Luis ja Paul, käsittääkseni. Ne saa sitten opettaa mulle lisää espanjaa siellä. Ei se kuulemma ole ongelma etten osaa vielä hyvin sitä. Eihän ne muuten olis mua valinnut.

Niin ja muuttuu vielä paremmaksi, Cabo on rantakaupunki! Jossa saan viettää 3 viikkoa! Kaks viikkoa etukäteen ja viikon sitten Castin kanssa samaan aikaan. Ja saan olla 6 viikkoa meksikossa kun muut on vaan 5!

Sain tän kyllä parhaaseen mahdolliseen saumaan, missaan mexicosta vaan yhden kaupungin, kun jos menis vaikka meijän neljänteen kaupunkiin mexicossa tekemään tän, missais kaks. Jeijee, cool. Ja saan olla siis kolme viikkoa samassa perheessä, ja loppu mexico-tourin pärjään sitten loistavasti espanjallani! Tämä on tavoite.

Ja muihin uutisiin.
Tää viikko on olult tanssia ja laulua ja tanssia sekä blockingia, jossa siis harjoitellaan showta jo itse lavalla, sisään- ja ulosmenoja ja sen sellaista.
Huomenna mennään koskenlaskuun!!! Villiävilliä, johonkin tonne missä virtaa vesi vähän lujempaa kun Suomen Vantaan joessa. Se on varmasti niin siistiä! Varmaa kiljun ja putoan veneestä. Se vesi kuulemma on aivan piru kylmää. Mitä ehkä voi olettaakin kun se tuolta vuorilta virtaa.

Tänään oli eräänlainen aarteenetsintä-juttu Denverin keskustassa, jossa siis piti käydä erilaisissa paikoissa ja kuvata koko ryhmää tietyissä paikoissa. Sitten piti mm. pyytää poliisilta käyntikortti. No löydettiin poliisisetä just ennen paluuta meijän uwp-talolle. No poliisisedällä ei ollut käyntikortteja, mutta se sanoi että tässä muutaman korttelin säteellä pitäis olla kaks moottoripyöräpoliisia, että jos teillä on hetki aikaa odottaa niin he voi hänen poliisikaverinsa kanssa ajella ja etsiä ne ja pyytää niiltä kortti.

Niin meni alle 10 min ja poliisit tuli takas käyntikorttien kanssa. Että niin kiireisiä ne on (; Mutta aika mahtavaa!

Aurinkoa oon saanut aivan tosi liian vähän, kun kaikki päivän siis treenataan sisällä. Mutta luotan siihen meksikoon, kun siellä meillä on niitä community impact-projekteja, jotka saattaa olla ulkona.

Ei varmaan muuta maailmaa mullistavaa kerrottavaa tällä hetkellä. Rokkenrol.

Ei kommentteja: