maanantai 14. heinäkuuta 2008

keep up the good work

Jenkkien väläytyksiä:
Eräs tyttö USA:sta kertoi Rinalle usan osavaltioita kartasta. Juu, ihan hyvin oli tunnistanut ja nimennyt Arizonan ja Utahin ja Calofornian, ja sitten hän oli sanonut: "Ja tossa on etelä- ja pohjois-dakota, mut mä en tiedä kumpi on kumpi."
niin no...

No hmm, aika paljon kaikkea muutakin on tosin tapahtunut.
Jeff & Pat kuuluu siis Rotary-klubiin, joka oli yksi järjestäjä lauantaisessa Consert in the park-tapahtumassa. Me päästiin kanssa vapaaehtoisiks ja saatiin t-paidatkin, uu, cool. Siel oli tosi hauskaa, soittamassa oli paikallinen Funkirhino-bändi, jotka soitti funkia ja kaikkia covereita Elviksestä tiputanssiin ja krokotiilirokkiin.

Sunnuntai olikin vitsikäs päivä. Herään siihen ku maggie tulee herättämään mua, itsekin juuri heränneenä, ja sanoo et me ollaankin lähös vartin päästä KIRKKOON. öö, what??
Joo. Luultiin että vaan Jeff&Pat on menos sinne ja tulee takas, niinku ne oli illal meille sanonu. No ei muuta kun kirkkoon siis.
Tai kappeli se enemmänkin oli. Ja vitsikkäämmäks muuttuu, eka siel oli sellanen oppitunti ennen messua, jossa aikuiset ihmiset jutteli jostai et kuinka rukoillaan ja täytti sellasta ihme tehtäväkirjaa mis oli kysymyksiä :D Voiei.

Ja koska tää Erie on pieni kylä, kaikki papit ja muut tuli heti kyselee ketä me ollaa ja sit jossai rukouksessaankin ne muisti meitä. Maggie on katolilainen, Wichitra buddhisti ja mä muuten vaan laiska näissä kirkkoasioissa. Siellähän sitte istua tökötettiin.

No, onneks sunnuntaina iltapäivällä oli sitten p with Peoplen avaussessio, jossa mekin Rinan kanssa vihdoin tavattiin koko Cast!!! Muut oli tavannu jo perjantaina, mutta me tultiin niin myöhään niin ei nähty muita.
Staff-tyypit oli tehny meille supermahtavat shown niistä meidän biiseistä! Sit mentiin valtavaan valtavaan saliin, sellanen kunnon presidentinlinnan tanssiaishuone, missä oli sit syötävää, luojan kiitos muutakin kun muffinsseja ja kakkuja, vaikka niitäkin löytyi, ja en oo varmaan ikinä esitellyt itteäni niin monelle ihmiselle niin lyhyessä ajassa. Oli ihan hittityyppejä, ja tosi helppo jutella kaikkien kanssa!

Olipa muuten hauskaa, kun olin sanonut eräälle henkilölle vasta "moi, hauska tavata, mä oon riikka suomesta" ja mulle jo sanottiin et "mä rakastan tota sun aksenttia!!" Enpä ole edes hoksannut omaavani erikoista aksenttia, mut Maggie sano kans samaa, et kuule riikka kyllä sulla on. Mut ne pitää mun aksentista. haha.

Tänään päästiin sitten ihan oikeaan toimintaan. Ensin bussiseikkailu Eriestä 16th Broadwaylle, jossa meijän UWP-paikka on. Sitten tehtiin tutustumisleikkejä, luottamusharjoituksia ja mietittiin omia tavoitteita, harjoteltiin vähän tansseja ja sit oli fitnessiä, eli aikalailla aerobicia ja hulluja leikkejä siinä ohessa. Ihan loistopäivä!!
Oppi taas uusia nimiä ja naamoja, mut vielä paljon opettelematta.

Meitä on siis meidän Castissa 94 tyyppiä 22 eri maasta. Ja sitten vielä staff siihen päälle. Joten populaa riittää!
Kaikki, staffikin on niiin hyviä tyyppejä! Mahtavaa.

9h aikaero on jo ihan hallinnassa, ei ongelmaa.

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Haha, on noi jenkit niin neroja :D mut loistavaa, että oot saanu harjoittaa myös sun uskonnollista puolta! mikä se oli joku mormoonikirkko? :D mikäs siinä. Mut kuulostaa ainaki ihan tosi huipulta kaikki siellä. mä vaan paiskin täällä niskalimassa töitä enemmän ku laki sallii, mut sellasta se on :P
ja todellaki kuvia tahdomme nähdä!
onks rahat jo loppu?:D pitääkö lähettää se 1 dollari?

Anonyymi kirjoitti...

Jeff&Pat =) kuulostaa just niin amerikkalaiselta

Riikka kirjoitti...

haha, heini, joo, parempi että lähetät sen dollarin!! :D Ei ku ihan normaali kirkko se oli, tai no kappeli, mut jotenki...niin no. ehkä se yks sunnuntai riitti. :D

Ja nii, Jeff & Pat on niin perusjenkkinimet, sellasia ne tyypitkin on! hihi :p